Pjenušavo vino tradicionalne metode, zelenkasto žute boje, arome zrelije žute jabuke, ananasa, marelice, popraćeno blagim citrusima, kremastih okusa tosta, brioša.
Grožđe je brano krajem kolovoza zbog očuvanja prirodnih kiselina. Primarna fermentacija baznog vina odvijala se na 16 °C. Nakon primarne fermentacije uslijedila je stabilizacija i filtracija baznog vina te je nekoliko mjeseci nakon berbe je pokrenuta sekundarna fermentacija i vino je punjeno u boce. Po završetku sekundarne fermentacije u bocama, vino je odležavalo 36 mjeseci na finom talogu kvasca. Potom je degoržirano bez dodatka dosage likera “Brut nature“ i odležalo još tri mjeseca prije izlaska na tržište.
Slavimo trenutke koje želimo zabilježiti i pohraniti u našoj memoriji. Digitalnoj, analognoj ili onoj koju čuvamo iza naših kapaka. To su oni dani nekoliko puta zaokruženi u kalendaru, oni o kojima maštamo godinama i koji nam se događaju samo jednom u životu. Takve prigode ne prepuštamo slučaju, već unaprijed znamo koji čep čeka svoje lansiranje i koja će nas boca još dugo na to sjećati! Etiketa Memorije napravljena je da zabilježi upravo takve trenutke. Zaokružite datum na etiketi, a na praznoj crti napišite razlog slavlja i to je to.
Živjeli!
Preporuka kao aperitiv ili uz školjke, rakove, škampe te uz masniju bijelu ribu. Također, može biti lijepi završetak večere uz klasičnu pitu od sira ili jabuka te kremšnitu.
Recenzije
Nema recenzija za taj artikl.