HR
EN
HR EN

Dobrodošli!

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama.

Molimo vas da upišete datum rođenja kako biste mogli pristupiti web stranici.

Morate biti punoljetni za pristup traženoj web stranici.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 50€

Dodaj u listu želja

Enosophia Memoria 0.75l

12.5% alc./vol.

  • 15,99 €

Cijena za jed. mjeru L: 21,23 €

Proizvod raspoloživ za isporuku unutar 5 radnih dana.

Transportno pakiranje: 6

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Model: 8355

Pjenušavo vino tradicionalne metode, zelenkasto žute boje, arome zrelije žute jabuke, ananasa, marelice, popraćeno blagim citrusima, kremastih okusa tosta, brioša.

Grožđe je brano krajem kolovoza zbog očuvanja prirodnih kiselina. Primarna fermentacija baznog vina odvijala se  na 16 °C. Nakon primarne fermentacije uslijedila je stabilizacija i filtracija baznog vina te je nekoliko mjeseci nakon berbe je pokrenuta sekundarna fermentacija i vino je punjeno u boce. Po završetku sekundarne fermentacije u bocama, vino je odležavalo 36 mjeseci na finom talogu kvasca. Potom je degoržirano bez dodatka dosage likera “Brut nature“ i odležalo još tri mjeseca prije izlaska na tržište.

Slavimo trenutke koje želimo zabilježiti i pohraniti u našoj memoriji. Digitalnoj, analognoj ili onoj koju čuvamo iza naših kapaka. To su oni dani nekoliko puta zaokruženi u kalendaru, oni o kojima maštamo godinama i koji nam se događaju samo jednom u životu. Takve prigode ne prepuštamo slučaju, već unaprijed znamo koji čep čeka svoje lansiranje i koja će nas boca još dugo na to sjećati! Etiketa Memorije napravljena je da zabilježi upravo takve trenutke. Zaokružite datum na etiketi, a na praznoj crti napišite razlog slavlja i to je to.

Živjeli!

Preporuka kao aperitiv ili uz školjke, rakove, škampe te uz masniju bijelu ribu. Također, može biti lijepi završetak večere uz klasičnu pitu od sira ili jabuka te kremšnitu.

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Prijavite se ili se registrirajte kako biste mogli napisati recenziju

Vinska karta

Opis

Pjenušavo vino tradicionalne metode, zelenkasto žute boje, arome zrelije žute jabuke, ananasa, marelice, popraćeno blagim citrusima, kremastih okusa tosta, brioša.

Grožđe je brano krajem kolovoza zbog očuvanja prirodnih kiselina. Primarna fermentacija baznog vina odvijala se  na 16 °C. Nakon primarne fermentacije uslijedila je stabilizacija i filtracija baznog vina te je nekoliko mjeseci nakon berbe je pokrenuta sekundarna fermentacija i vino je punjeno u boce. Po završetku sekundarne fermentacije u bocama, vino je odležavalo 36 mjeseci na finom talogu kvasca. Potom je degoržirano bez dodatka dosage likera “Brut nature“ i odležalo još tri mjeseca prije izlaska na tržište.

Slavimo trenutke koje želimo zabilježiti i pohraniti u našoj memoriji. Digitalnoj, analognoj ili onoj koju čuvamo iza naših kapaka. To su oni dani nekoliko puta zaokruženi u kalendaru, oni o kojima maštamo godinama i koji nam se događaju samo jednom u životu. Takve prigode ne prepuštamo slučaju, već unaprijed znamo koji čep čeka svoje lansiranje i koja će nas boca još dugo na to sjećati! Etiketa Memorije napravljena je da zabilježi upravo takve trenutke. Zaokružite datum na etiketi, a na praznoj crti napišite razlog slavlja i to je to.

Živjeli!

Gastro preporuka

Preporuka kao aperitiv ili uz školjke, rakove, škampe te uz masniju bijelu ribu. Također, može biti lijepi završetak večere uz klasičnu pitu od sira ili jabuka te kremšnitu.

Vrsta

Pjenušavo vino

Zemlja

Regija

Kontinentalna Hrvatska

Podregija

Slavonija

Vinogorje/apelacija

Feričanci

Sorta

Rajnski Rizling

Omjer sorti

Temperatura serviranja

6 - 8°C

Slador

Alkohol

12.5%

Ekološko/ organsko vino

Biodinamičko vino

Prirodno vino

Da

Stil vina

Zahvaljujemo Vam na prijavi! Kako bi bili sigurni da se radi o Vama, poslali smo vam verifikacijski mail na mail adresu koju ste prijavili te koju trebate potvrditi. Ukoliko mail ne stigne u inbox molimo da provjerite spam pretinac.